دومین نشست خبری شهردار سبزوار با اصحاب رسانه برگزار شد

عصر امروز دومین نشست خبری موسی رجب زاده شهردار سبزوار با اصحاب رسانه های سبزوار در بخش های خبرگزاری های رسمی، محلی، اصحاب جراید و فضای مجازی با همراهی معاونین و مشاوران شهردار سبزوار در محل سالن جلسات شهرداری برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری سبزوار، در این نشست خبری شهردار سبزوار در ابتدا در مدت زمان ۱۰ دقیقه به گزارش مبسوطی از فعالیت های شهرداری در حوزه های عمران، خدمات شهری  حمل و نقل، فضای سبز، ترافیک و ...پرداخت. سپس خبرنگاران سبزوار سوالات خود را از شهردار سبزوار پرسیدند و شهردار سبزوار در مدت زمان تعیین شده به سوالات آنها پاسخ گفت.

در این نشست خبری شهردار سبزوار به طلبکاری ۳۰۰ میلیارد تومان از شهروندان بابت پرداخت نکردن عوارض چهار گانه اشاره کرد و افزود: متاسفانه محلات مرفه نشین عوارض کمتری پرداخت می کنند. علاوه بر آن ۵۶۰ میلیارد از ادارات طلبکار هستیم که برای اخذ طلب خود مکاتبات زیادی با ادارات و جلساتی با مسئولان استان و حتی کشور انجام شده است اما هنوز به مرحله دریافت وجه نرسیدیم. لازم به ذکر است تمام بدهی دانشگاه حکیم سبزواری تعیین تکلیف و وصول شده است که از این بابت از رئیس دانشگاه تقدیر و تشکر می کنیم و  از روسای سایر ادارات درخواست داریم با این نگاه که پرداخت بدهی به شهرداری موجب آبادانی و توسعه شهر می شود همکاری لازم را با شهرداری داشته باشند.

موسی رجب زاده یکی از بزرگترین مشکلات شهرداری را رای های قطعی شده دستگاه قضا در پرونده های سال های قبل دانست و گفت: امسال جهت جلوگیری از انسداد حسابهای شهرداری و توقف روند خدمات رسانی به شهروندان، ۲۵ میلیارد تومان بابت محکومیت قطعی شهرداری در آراء قضایی پرداخت کردیم.

وی به اقدامات شهرداری در حوزه بازآفرینی محلات هدف مانند، بهره برداری از سالن ورزشی بابایی و احداث کتابخانه در محله بهاران اشاره کرد و گفت: سطح امکانات در برخی از محلات هدف به حد مطلوبی رسیده است به طوری که می توانیم دو محله شمال عیدگاه و نیروگاه را از محلات هدف خارج کنیم. علاوه بر این امسال شهرداری سبزوار به عنوان دبیرخانه شماره پنج کشور در منطقه ی شمال شرق انتخاب شد.

رجب زاده درباره نصب دوربین های نظارتی در شهر گفت: تا قبل از من به عنوان چهل و دومین شهردار سبزوار، تنها ۲۰ دوربین نظارتی نصب شده بود که ۱۰ دوربین آن نیز خراب بود. ما علاوه بر تعمیر آن دوربین ها ۱۴ دوربین دیگر در معابر نصب کردیم و ۱۹ دوربین دیگر نیز به زودی نصب خواهد شد.

شهردار سبزوار از اخذ سند کاداستر برای بیش از ١٠٠ هزار متر مربع از املاک شهرداری خبر داد و ادامه داد طی یک سال گذشته ٢٣ توافق با اعتباری بالغ بر ١٣ میلیارد تومان برای بازگشایی معابر بلوار دکتر راه چمنی، بلوار باهنر، خیابان انقلاب، رازی ١١، کلاته سیفر و قلعه نو انجام شد.

شهردار سبزوار در مورد ساماندهی ورودی های شهر گفت: امسال در این حوزه، ورودی سمت تهران را با بهسازی پارک و ایجاد فضای سبز و مبلمان شهری آغاز کردیم. علاوه بر آن با هدف بهسازی کمربندی جنوب عملیات عمرانی تعریض پل ها را با انعقاد تفاهم نامه ای با اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای پذیرفتیم.

وی به ساماندهی انتهای کال عیدگاه اشاره کرد و افزود: هر چند به دلیل عدم همکاری برخی ادارات مشکل بازگشایی کال به طور کامل رفع نشده است، اما شهرداری توانست به طور موقت معضل ماندگاری آبهای متعفن و لجن انتهای کال را بر طرف کند. با این وجود شهرداری آمادگی دارد در صورت همکاری سایر دستگاه های ذی ربط عملیات عمرانی بازگشایی کال را در سال آینده انجام دهد.

رجب زاده با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه ی حمل و نقل شهری گفت: ۲۴ دستگاه اتوبوس درون شهری بعد از ۱۴ سال با اعتبار بالغ بر ۳۱ میلیارد تومان خریداری شد که در حال حاضر هشت دستگاه  تحویل و در داخل شهر در حال خدمات رسانی به شهروندان عزیز هستند. همچنین ۲۱ دستگاه اتوبوس درون شهری با اعتبار پنج میلیارد تومان نوسازی شد. 

وی با اشاره به فعالیت یکهزار و  ١٨٢ دستگاه تاکسی در سطح شهر، مهمترین مشکل این ناوگان را فرسودگی دانست و گفت: در پنج سال گذشته با توجه به سیاست هایی که در کشور وجود داشته است، متأسفانه هیچ نوسازی و تعویضی در ناوگان تاکسی انجام نشده است.

شهردار سبزوار تولید گل های فصلی و خوداتکایی سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری را  یکی دیگر از مهمترین اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: هر ساله این سازمان برای برای زیبا سازی معابر و پارک ها اقدام به خرید گل می کرد اما امسال هیچ گونه خریدی انجام نشد و تمام گلها تولید خود سازمان بوده است.

شهردار سبزوار همچنین گفت: بر آن عهد که بستیم هستیم؛ شعار من از روز اول کار، کار و کار بوده و هنوز هم به آن معتقدم. مهمترین هدف ما از ابتدا، تکریم ارباب رجوع  بوده است.

وی افزود: با گذاشتن صندوق های انتقاد و پیشنهاد در همه سازمانها و مناطق تابعه شهرداری و همچنین راه اندازی سامانه ۱۳۷ برای ارائه نظرات همشهریان و ایجاد بستر پیام رسانهای داخلی و ارسال پیامک مستقیم با شهردار، تلاش کردیم به این هدف جامه عمل بپوشانیم. 

او گفت: توجه ویژه به امور رفاهی نیروی انسانی شهرداری و عدالت در پرداختها و بالا بردن سطح بیمه تکمیلی از ۶۰ میلیون به ۱۶۹ میلیون تومان، از دیگر اقدامات مهم شهرداری است که با هدف افزایش انگیزه، کارآمدی و بهبود پاسخگویی به ارباب رجوع، صورت پذیرفته است.

رجب زاده بیان کرد: در یکسال گذشته، حقوق کارگران زحمتکش شهرداری هر ماه بدون تاخیر و در موعد مقرر، پرداخت شده است. با کمک گزارشات مردمی، رصد دوستان در قسمت حراست و استفاده از اهرم های قانونی هچون معرفی به کمیته انضباطی و حتی اخراج از کار، با فساد در شهرداری سبزوار برخورد کردیم که نتایج مثبتی نیز، به همراه داشت. 

شهردار سبزوار گفت: یکی ديگر از اقدامات مهم شهرداری؛ پرداخت بدهی شهرداری به پیمانکاران عمرانی و فضای سبز و سایر سازمانها است. با تاکید بر پرداخت ماهیانه بخشی از این بدهی ها مانند حقوق، توانستیم قسمت اعظمی از بدهی ۵۰ میلیارد تومانی را پرداخت و اعتماد پیمانکاران عزیز را نسبت به شهرداری برگردانیم.

او ادامه داد: جزو معدود شهرداری هایی هستیم که ظرف ۱۱ ماه، توانستیم بیش از ۹۵ درصد بودجه سال جاری را محقق کنیم و امیدواریم با تلاش همکارانم ظرف روزهای آینده، به تحقق ۱۰۰ درصدی برسیم.

وی تصریح کرد: برای تحقق شعارم در زمینه شفافیت، دریافتی ناخالص کارکنان شهرداری، تمام قراردادها و املاک در سایت شهرداری قابل رویت است و هر ماه بروزرسانی می شود. در زمینه ایجاد شهر الکترونیک نیز، پیشرفت های خوبی داشتيم و امیدوارم با کمک پرسنل واحد فناوری شهرداری، بتوانیم بزودی طی چند فاز این شعار را، محقق کنیم.

شهردار سبزوار اضافه کرد: در زمینه انجام پروژه های عمرانی اولویت برنامه کاری ما تکمیل پروژه های نیمه تمام در شهرداری بود. به طوری که در سال گذشته بیش از۶۰ درصد بودجه ی شهرداری در حوزه عمران هزینه شد.‌ در این حوزه  ۲۳ قرارداد با اعتباری حدود ۱۹ میلیارد تومان منعقد شد. 

وی بیان کرد: احداث سه میدان کتاب، پرستار و آیت الله علوی در جهت تسهيل ترافیک شهروندان و کاهش تصادفات احتمالی صورت پذیرفت.

رجب زاده گفت: اهتمام به انجام و اتمام رینگ محیطی شهر، از ابتدای بزرگراه شهید سلیمانی تا میدان سربداران‌ به طول ۱۰ کیلومتر از دیگر اقدامات مهم عمرانی می باشد.

او ادامه داد: با تکمیل آسفالت وجدول بزگراه غدیر و احداث میدان آیت الله علوی موفق به اتصال آن به جاده اسفراین شدیم و بزرگراه غدیر را از بن‌بست خارج کردیم.

 وی افزود: با این وجود ٢/٢ کیلومتر دیگر از رینگ محیطی شهر باقی مانده است که بخشی از آن در حریم شهر نبود بنابراین با پیگیری در کمیسیون ماده پنج استانداری حریم شهر را به سمت غرب گسترش دادیم. 

رجب زاده گفت: در حال حاضر مطالعات احداث بزرگراه پیامبر اعظم حد فاصل میدان علوی تا میدان سربداران‌ انجام شده و تایید شورای ترافیک استان نیز اخذ گردیده و در سال آینده احداث می شود.

او بیان کرد: در زمینه آسفالت باید به طور شفاف بگویم حدود ۲ میلیون متر مربع از معابر وخیابانهای شهردارای آسفالت  نامطلوب و یا خاکی است. ما در سال گذشته با بکار گیری تمام ظرفیت کارخانه آسفالت  و ماشین آلات شهرداری توانستیم روکش آسفالت ۲۰۰ هزار متر مربع از معابر اصلی و آسفالت ۴۲ هزار متر مربع از معابر خاکی را با اعتبار ۵۱ میلیارد تومان انجام دهیم. اما با یک حساب سرانگشتی ما ۷ سال زمان نیاز داريم تا  در صورت ثبات سطح، و همکاری تمام دستگاه های خدمات رسان از جمله آب و فاضلاب، مخابرات، برق و گاز این مقدار را آسفالت کنیم. 

شهردار سبزوار بیان کرد: امروز حجم درخواست های شهروندان برای آسفالت کوچه ها به حداقل رسیده است با این حال تلاش می کنیم در سال ۱۴۰۲ بیشتر از میزان امسال، معابر را آسفالت کنیم.

رجب زاده گفت: بهسازی و مرمت مجتمع شهدای گمنام، آیلند خیابان دانشگاه حدفاصل پیام نور تا بزرگراه ابریشم، احداث مسیر دوچرخه سواری در خیابان مولوی توحید شهر، احداث راست گردها و تکمیل جدول کشی و آسفالت لاین شمالی و ورودی به بلوار راه چمنی از دیگر اقدامات مهم عمرانی می باشد.

شهردار سبزوار همچنین گفت: امسال صدور پروانه برای ساخت و ساز در شهر حدود یک چهارم شده و کاهش پیدا کرده است.